Elérhetőségek

4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé

Cím: 9789 Sé,
Szabadság u. 3.

Telefon: +36-20/4924524
Facebook: 4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé
Instagram: @4kdogdesignsalon

Nyitvatartás


A 4K Boutique


A 4K Boutique

> Árukészletünk online is megtekinthető ide kattintva, illetve Facebook oldalunkon a galérákban <

Hogy milyen egy boutique, és miért írja le ez a szó legjobban a 4K üzletét?

Ahogy az emberi ruhaboltok esetében is összeforrt a boutique üzletek neve az egyediséggel - ahol nem a tömeggyártott termékeket tudjuk beszerezni, hanem a sokszor a designer, a fenntartható ruhák várnak minket - úgy ezt a filozófiát vittük át a kutyatartói oldalra. 

Akárcsak a kozmetikai szalon esetében, úgy a kisállatfelszerelések vonalán is mindig a minőségre törekedtünk. Nem a mennyiség, a tucattermékek forgalmazása volt a cél, hanem az egyediség, az exkluzivitás, az igényesség. Mindezt igyekszünk széles körben elérhetővé tenni, hozzáférhető áron!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon is egyre elterjedtebb ez a fajta gondolkodásmód, egyre több gazdi válik nyitottá a különlegesebb termékek irányába, és egyre fontosabb számukra a minőség. Nagy inspiráció volt néhány olaszországi üzlet, ahol ez a stílus, illetve maga a boutique megközelítés már sokkal népszerűbb. 

Kutyaruhák, pulóverek, hámok hatalmas választékban, nyakörvek, pórázok, kiegészítők, fekhelyek, higiéniai termékek, elegáns tálak, játékok, jutalomfalatok, kutyatápok...
Változatos és színes árukészletünk egyik legfőbb forrása az olasz Camon márka, mellyel már 2020 eleje óta dolgozunk együtt.

2022 végén pedig teljesült egy hosszú évek óta dédelgetett álmunk: A Ferribiella - olasz, exkluzív kisállat felszereléseket gyártó vállalat magyarországi képviselői, kizárólagos forgalmazói lettünk.

A rengeteg pozitív visszajelzés, a sok boldog gazdi bizonyítja, hogy jó úton járunk. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, a legjobbnak, és leghasznosabbnak vélt termékeket, amiket más üzletek kínálatában nem igazán, illetve jóval drágábban talál meg az ember. 

Kizárólag a személyes vásárlás elérhető nálunk, a termékeink helyben, az üzletben kaphatók. Mivel több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a kisállatfelszerelések kapcsán, a megfelelő termék kiválasztásában kellő szakértelemmel tudunk segíteni, tanácsot adni a vásárlóknak. A minőségi kiszolgálást, aminek hívei vagyunk, így garantáljuk.
A ruhák esetén kifejezetten ajánljuk, hogy a gazdi hozza magával a kutyust és próbálja rá a kinézett ruhadarabot, így a méretproblémák is elkerülhetők. 

.


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Magyar4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Német