Elérhetőségek

4K Dog Design Salon & SPA Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Kőszegi utca 1.
Telefon:
+36-20/4924524

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Munkanapokon, előzetes időpontegyeztetés alapján, mely személyesen, vagy a fenti telefonszámon történik.Bemutatkozás


Súriné Takács Katalin vagyok. Gyerekkori álmom valósult meg, amikor budapesti kutyakozmetikusi tanulmányaim után 1993. júniusában megnyitottam Szombathely és vonzáskörzetének első professzionális kutyakozmetikáját Sében, a szülői háznál.

1995 óta foglalkoztam cseh terrierekkel, majd férjem révén kerry-blue terrierekkel is bővült a falka.

Rendszeresen jártunk kutyakiállításokra hazánkon kívül Horvátországban is és Ausztriában is, ahol nagyon szép eredményeket értek el kutyáink.

1999-ben megalapítottuk férjemmel az Europet Bt-t, melynek fő tevékenységi köre a díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedelem.

2007-ben új, nagyobb, még jobban felszerelt, minden igényt kielégítő kutyakozmetikát nyitottam, saját családi házunknál, ahol  kerti tó szaküzletet is működtettünk.

2016-ban megnyitottuk Szombathelyen a környék (Vas és Zala megye) első díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedését,ahol díszállat boltosok és kutyakozmetikusok kedvükre válogathatnak az általunk forgalmazott termékekből.

2019. januárjában megnyitottuk Szombathely belvárosában legújabb, luxus színvonalú kutyakozmetikai szalonunkat, a legmodernebb gépekkel, eszközökkel felszerelve. Így már mindenki számára elérhetővé válik, hogy csúcsminőségű szolgáltatásainkat igénybe véve, állatbaráti árainkon kényeztethesse, szépíttethesse Kedvencét. A kozmetikai szalon közvetlen összeköttetésben van TavaZOO nevű díszállat- és kerti tó felszerelési cikkek, eledelek széles palettáját kínáló üzletünkkel, így kényelmes vásárlást tudunk biztosítani a Gazdiknak. 

 

Fontos számomra, hogy nyugodt, igényes, barátságos, tiszta és profin felszerelt helyen dolgozhassak. Soha nem futószalagon, egymást sűrűn követik a kutyák nálam, hiszen a tökéletes eredményhez- a szakmai rátermettségen, igényességen és elhivatottságon kívül- kellő idő is szükséges.

A munkafelületet, az eszközöket, szerszámokat minden kutya után fertőtlenítem, fürdetés után-amit kizárólag professzionális ( Yuup, Pet Silk, Double K) samponokkal végzek- tiszta, speciális kutyatörölközővel törlöm őket, majd a nagy teljesítményű, kellemes hőmérsékletű levegőt fújó professzionális szárító következik. Különösen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a fajtának, és a szőrtípusnak megfelelő ellátásban részesüljenek a kutyák, trimmelés helyett NEM választom az egyszerűbb és gyorsabb nyírást!

A több évtizedes szakmai tapasztalatom ellenére folyamatosan keresem az újdonságokat, legyen szó akár új nyírási módokról - mint: ázsiai típusú kreatív nyírások -, akár a legkorszerűbb gépekről, eszközökről, technológiákról. Újdonságként nálam már elérhető az altatás nélküli fogtisztítás, illetve szájápolási program a német fejlesztésű, forradalmi ultrahangos fogtisztító készülékkel! Hívjon bátran, hogy megbeszélhessünk konzultációs időpontot fogtisztításra!

 2019. decemberében nagy előrelépést tettem: sikerült beszereznem egy speciálisan kutyáknak kifejlesztett ózon hydromasszázs kádat, mely a legmodernebb segítséget nyújtja a különböző eredetű bőr- és szőrproblémák kezelésében. Ezen kívül egyedülálló módon nanobuborékos, teljesen hypoallergén, mélytisztító fürdetést tudok végezni, akár kromoterápiával is kiegészítve. A Dunántúl egyetlen ilyen kutyakozmetikai szolgáltatása felől érdeklődjön személyesen!

Szívügyemnek tekintem a kutyakozmetikusok igazán magas színvonalon történő képzését, ezért limitált létszámban vállalok gyakorlati oktatást. Bízom benne, hogy a kutyakozmetikus szakma nem higul tovább, és a nálam tanulók szakmájukat magas szinten űző szakemberekké válnak. Részletesebben az "oktatás" címszó alatt olvashatnak...
Vissza az előző oldalra!
4K Dog Design Salon & SPA Szombathely - Magyar4K Dog Design Salon & SPA Szombathely - Német