Elérhetőségek

4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé

Cím: 9789 Sé,
Szabadság u. 3.

Telefon: +36-20/4924524
Facebook: 4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé
Instagram: @4kdogdesignsalon

Nyitvatartás


Bemutatkozás


Súriné Takács Katalin vagyok. Gyerekkori álmom valósult meg, amikor budapesti kutyakozmetikusi tanulmányaim után 1993. júniusában megnyitottam Szombathely és vonzáskörzetének első professzionális kutyakozmetikáját Sében, a szülői háznál.

1995 óta foglalkoztam cseh terrierekkel, majd férjem révén kerry blue terrierekkel is bővült a falka.

Rendszeresen jártunk kutyakiállításokra hazánkon kívül Horvátországban és Ausztriában is, ahol nagyon szép eredményeket értek el kutyáink.

1999-ben megalapítottuk férjemmel az Europet Bt-t, melynek fő tevékenységi köre a díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedelem.

2007-ben új, nagyobb, még jobban felszerelt, minden igényt kielégítő kutyakozmetikát nyitottam, saját családi házunknál, ahol díszállat és kerti tó felszerelési szaküzletet is működtetünk.

2016-ban megnyitottuk Szombathelyen a környék (Vas és Zala megye) első díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedését,ahol díszállat boltosok és kutyakozmetikusok kedvükre válogathatnak az általunk forgalmazott termékekből.

Napjainkra a 4K Dog Design Salon & SPA  képviseli a luxus színvonalú kutyakozmetikai szolgáltatásokat, melyhez szalonunkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb gépekkel, eszközökkel. Annak érdekében, hogy mindig naprakész ellátást tudjunk nyújtani, rendszeresen továbbképzéseken veszek részt. Így már mindenki számára elérhetővé válik, hogy csúcsminőségű szolgáltatásainkat igénybe véve, állatbaráti árainkon kényeztethesse, szépíttethesse Kedvencét. A kozmetikai szalon közvetlen összeköttetésben van a díszállat- és kerti tó felszerelési cikkek, eledelek széles palettáját kínáló üzletünkkel, így kényelmes vásárlást tudunk biztosítani a Gazdiknak. 

 

Fontos számomra, hogy nyugodt, igényes, barátságos, tiszta és profin felszerelt helyen dolgozhassak. Soha nem futószalagon, egymást sűrűn követik a kutyák nálam, hiszen a tökéletes eredményhez- a szakmai rátermettségen, igényességen és elhivatottságon kívül- kellő idő is szükséges.

A munkafelületet, az eszközöket, szerszámokat minden kutya után fertőtlenítem, fürdetés után-amit kizárólag professzionális ( Special One, Tauro, Yuup, Pet Silk, Double K) kozmetikumokkal végzek- tiszta, speciális kutyatörölközővel törlöm őket, majd a nagy teljesítményű, kellemes hőmérsékletű levegőt fújó professzionális szárító következik. Különösen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a fajtának, és a szőrtípusnak megfelelő ellátásban részesüljenek a kutyák, trimmelés helyett NEM választom az egyszerűbb és gyorsabb nyírást!

A több évtizedes szakmai tapasztalatom ellenére folyamatosan keresem az újdonságokat, legyen szó akár új nyírási módokról - mint: ázsiai típusú kreatív nyírások -, akár a legkorszerűbb gépekről, eszközökről, technológiákról.

 2019. decemberében nagy előrelépést tettem: sikerült beszereznem egy speciálisan kutyáknak kifejlesztett ózon hydromasszázs kádat, mely a legmodernebb segítséget nyújtja a különböző eredetű bőr- és szőrproblémák kezelésében. Ezen kívül egyedülálló módon nanobuborékos, teljesen hypoallergén, mélytisztító fürdetést tudok végezni, akár kromoterápiával is kiegészítve. A Dunántúl egyetlen ilyen kutyakozmetikai szolgáltatása felől érdeklődjön személyesen!

Szívügyemnek tekintem a kutyakozmetikusok igazán magas színvonalon történő képzését, ezért limitált létszámban vállalok gyakorlati oktatást. Bízom benne, hogy a kutyakozmetikus szakma nem higul tovább, és a nálam tanulók szakmájukat magas szinten űző szakemberekké válnak. Részletesebben az "oktatás" címszó alatt olvashatnak...


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Magyar4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Német