Elérhetőségek

4K Dog Design Salon Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Kőszegi utca 1.
Telefon:
+36-20/4924524
+36-94/465-987

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Munkanapokon,előzetes időpontegyeztetés alapján,mely személyesen,vagy a fenti telefonszámon történik.Bemutatkozás


Súriné Takács Katalin vagyok. Gyerekkori álmom valósult meg, amikor budapesti kutyakozmetikusi tanulmányaim után 1993. júniusában megnyitottam Szombathely és vonzáskörzetének első professzionális kutyakozmetikáját Sében, a szülői háznál.

1995 óta foglalkoztam cseh terrierekkel, majd férjem révén kerry-blue terrierekkel is bővült a falka.

Rendszeresen jártunk kutyakiállításokra hazánkon kívül Horvátországban is és Ausztriában is, ahol nagyon szép eredményeket értek el kutyáink.

1999-ben megalapítottuk férjemmel az Europet Bt-t, melynek fő tevékenységi köre a díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedelem.

2007-ben új, nagyobb, még jobban felszerelt, minden igényt kielégítő kutyakozmetikát nyitottam, saját családi házunknál, ahol  kerti tó szaküzletet is működtetünk.

2016-ban megnyitottuk Szombathelyen a környék (Vas és Zala megye) első díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedését,ahol díszállat boltosok és kutyakozmetikusok kedvükre válogathatnak az általunk forgalmazott termékekből.

2019. januárjában megnyitottuk Szombathely belvárosában legújabb, luxus színvonalú szalonunkat, a legmodernebb gépekkel, eszközökkel felszerelve. Így már mindenki számára elérhetővé válik, hogy csúcsminőségű szolgáltatásainkat igénybe véve, állatbaráti árainkon kényeztethesse, szépíttethesse Kedvencét.

 

Fontos számomra, hogy nyugodt, igényes, barátságos, tiszta és profin felszerelt helyen dolgozhassak. Soha nem futószalagon, egymást sűrűn követik a kutyák nálam, hiszen a tökéletes eredményhez- a szakmai rátermettségen, igényességen és elhivatottságon kívül- kellő idő is szükséges.

A munkafelületet, az eszközöket, szerszámokat minden kutya után fertőtlenítem, fürdetés után-amit kizárólag professzionális (Double K) samponokkal végzek- tiszta, speciális kutyatörölközővel törlöm őket, majd a nagy teljesítményű, kellemes hőmérsékletű levegőt fújó professzionális szárító következik. Különösen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a fajtának, és a szőrtípusnak megfelelő ellátásban részesüljenek a kutyák, trimmelés helyett NEM választom az egyszerűbb és gyorsabb nyírást!

A több évtizedes szakmai tapasztalatom ellenére folyamatosan keresem az újdonságokat, legyen szó akár új nyírási módokról - mint: ázsiai típusú kreatív nyírások -, akár a legkorszerűbb gépekről, eszközökről, technológiákról. Újdonságként nálam már elérhető az altatás nélküli fogtisztítás, illetve szájápolási program a német fejlesztésű, forradalmi ultrahangos fogtisztító készülékkel! Hívjon bátran, hogy megbeszélhessünk konzultációs időpontot fogtisztításra!

Szívügyemnek tekintem a kutyakozmetikusok igazán magas színvonalon történő képzését, ezért limitált létszámban vállalok gyakorlati oktatást. Bízom benne, hogy a kutyakozmetikus szakma nem higul tovább, és a nálam tanulók szakmájukat magas szinten űző szakemberekké válnak. Részletesebben az "oktatás" címszó alatt olvashatnak...
Vissza az előző oldalra!
4K Dog Design Salon Szombathely - Magyar4K Dog Design Salon Szombathely - Német