Elérhetőségek

4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé

Cím: 9789 Sé,
Szabadság u. 3.

Telefon: +36-20/4924524
Facebook: 4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé
Instagram: @4kdogdesignsalon

Nyitvatartás


Oktatás


Kutyakozmetikus gyakorlati oktatóhely

Szívügyemnek tekintem a kutyakozmetikusok igazán magas színvonalon történő képzését,ezért limitált létszámban vállalok gyakorlati oktatást,OKJ vizsgára felkészítést. Nálam a tanulók valóban gyakorlati oktatásban részesülnek,tevékenyen részt vehetnek-fejlődésük ütemében- a kutyák kozmetikai ellátásában. Lehetőségük adódik a kutyakozmetikus szakma speciális,kevesek által gyakorolt fogásainak elsajátításában. Értem ezalatt a fáradtságos,ám szép eredményt mutató kézi trimmelést,valamint az ollós nyírást.
Az én véleményem szerint csak az minősül igazi kutyakozmetikusnak,aki egyenletesen tud ollóval nyírni,valamint a trimmelés helyett nem lenyírja géppel a szőrt...Bízom benne,hogy a kutyakozmetikus szakma nem hígul tovább,és a nálam tanulók szakmájukat magas szinten űző szakemberekké válnak.

Már vizsgázott kutyakozmetikusoknak is vállalom továbbképzését, egyedi igények alapján. Ha úgy érzed, hogy nem kaptál megfelelő képzést a tanfolyam alatt, bátran keress, személyre szabottan tudsz órákat venni, fejleszteni tudásodat!


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Magyar4K Dog Design SPA & Boutique Szombathely-Sé - Német